Tekintse át a feltételeket

Szolgáltatásainkról és termékeinkről szóló vélemények nagyon értékesek más vásárlók számára, ezért a legnagyobb gondossággal kezeljük őket. Az Intertaping.BV csak azoktól a vásárlóktól és olyan emberektől tesz közzé véleményeket, akik ténylegesen kipróbálták a terméket.

Az Intertaping tapasztalatairól szóló vélemények a TrustPilot webhelyen találhatók, amely mindig az ügyfél megrendeléséhez kapcsolódik. A közzétett értékeléseket független közvetítőként a TrustPilot moderálja. Az Intertaping BV-vel kapcsolatban pozitív és negatív vélemények egyaránt megjelentek.

2022. május 28-tól szigorodtak a termékértékelések leadásának szabályai, és csak azok a vélemények kerülnek közzétételre, amelyek e-mail címe olyan vásárlói megrendeléshez köthető, amellyel a véleményezett terméket vásárolta. Az ezen időpont előtt közzétett vélemények nem vezethetők vissza egy rendelésre. Az Intertaping BV nem fizet a vélemények közzétételéért, ha a kritikákat harmadik fél megtéríti, ez szerepel.

Hogyan értékeljük a véleményeket?

Az Intertaping BV csak azoktól a vásárlóktól és emberektől tesz közzé véleményeket, akik ténylegesen használták a terméket, még akkor is, ha az negatív vagy semleges. A vélemény közzététele előtt manuálisan ellenőrizzük, hogy az eredeti-e, és megfelel-e a felülvizsgálati feltételeinknek. Amikor a terméket megvásárolta az Intertaping.nl oldalon, ezt megemlítjük az ismertetőben. Az Intertaping BV nem fizet a felülvizsgálatokért, ha a bírálónak egy másik fél kártérítést kapott, ez szerepel.

A közzétett termékértékeléseket ügyfélszolgálatunk manuálisan értékeli, ha valami nem a tervek szerint alakul, felvesszük a kapcsolatot az érintett vásárlóval. A felülvizsgálat 1-3 munkanapon belül online lesz. Negatív és pozitív vélemények is megjelennek az oldalon.

Azok a vélemények, amelyeket nem teszünk közzé, a következők egyikét tartalmazzák:

  • Nem az Intertaping.nl oldalon vásárolta meg a terméket
  • Durva vagy sértő nyelvezet
  • Kérdések a megrendelés állapotával vagy az árral kapcsolatban
  • Kereskedelmi tartalom kifejezett említés nélkül
  • URL más webhelyekre
  • Vélemények vagy kijelentések, amelyeknek semmi közük a cikk tapasztalataihoz