Rendelés és szállítás

Szállítási költséget számítasz fel?

Megrendelésenként hozzájárulást fizet a megrendelés elkészítéséhez, ellenőrzéséhez és kiszállításához. Minden 149,99 € alatti megrendelés esetén legalább 17,50€ szállítási díjat számítunk fel. 

Minden 149,99 € feletti megrendelés esetén ingyenes a szállítás Magyar belül. Ha ugyanazon a napon több rendelést ad le, lehetőség van a rendelések együttes kiszállítására is.

A rendelés teljes visszaküldése esetén a vásárlás teljes összegét visszakapja. A visszaküldés költsége a saját számláját terheli.


Szükségem van fiókra a rendeléshez?

Nem, fiókkal nem kell rendelkezni. A fiók birtoklása számos előnnyel jár. Az első megrendeléssel létrehozhat fiókot, hogy a következő alkalommal 1 kattintással rendelhessen.


Mennyi idő alatt érkezik meg a csomagod?

Az Intertaping.hu arra törekszik, hogy 5-6 napon belül kézbesítse csomagját. Megrendeléséhez mindig tartozik nyomkövetési kód.

Nyomkövető portálunkon keresztül nyomon követheti csomagját.

 


Nem vagyok otthon, most mi van?

Nincs otthon a kiszállításkor? Nincs mit! Ebben az esetben szokásos kísérletet tesznek a csomag kézbesítésére a szomszédoknak. Ha ez sem működik, a kézbesítő üzenetet hagy Önnek. Ezen egy „nem otthoni kódot” talál. Ezzel a kóddal a kézbesítő oldalán ugyanazon a napon 22:00 óráig jelezheti, hogy rendelését hova kívánja másodszor is kézbesíteni.

Ezután a következő lehetőségek közül választhat:

  • Szállítás másik napon (legfeljebb 6 nappal előre egyeztethető).
  • Magyar egyik átvételi helyén. Másnap 16 órától veszi át a küldeményt.

Kedvezmény kódok

A kedvezménykódokat a megrendelés leadásakor azonnal fel kell adni és fel kell dolgozni. A kedvezményeket utólag nem áll módunkban rendezni és visszafizetni.


Rendeljen egyszerűen online

Az Intertaping orvosi szalagok, támasztószalagok és kapcsolódó termékek tanácsadására és forgalmazására specializálódott professzionális terapeuták, fizioterapeuták, sportterapeuták és (fél)profi sportolók számára. További információ a kinesio szalag egyéb típusairól itt található:

 

Acutop (házból) Nasara Temtex KT szalag